Ο Σταθμός

Ο στεγασμένος υπόγειος σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινήτων Parking Ζαλοκώστα (valet – 24ώρες / 365 μέρες), βρίσκεται στην οδό Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 8, στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων και δίπλα από την πλατεία Συντάγματος. 

Για παραπάνω από 30 χρόνια , με πάνω απο 200 θέσεις στάθμευσης σε τρία υπόγεια επίπεδα , το Parking Ζαλοκώστα, εξυπηρετεί τις ανάγκες στάθμευσης για δημόσιες υπηρεσίες , επιχειρήσεις, ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας (Υπουργεία, κεντρικά γραφεία εταιρειών, τράπεζες, μουσεία, θέατρα, κ.α.). Το Parking Ζαλοκώστα, πιστεύει στην προσωπική εξυπηρέτηση του πελάτη-οδηγού και για αυτό επιμένει στην φιλοσοφία του valet parking (χωρίς μπάρες και “απρόσωπα” τερματικά)  παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε μόνιμους και διερχόμενους πελάτες .


Eco Shine

Το Parking Ζαλοκώστα  σε συνεργασία με την Eco Shine παρέχει επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αυτοκινήτων που είναι περιβαλλοντικά βιώσιμη. Υποστηρίζουμε την αρχή αυτή με την παροχή μιας υπηρεσίας καθαρισμού αυτοκινήτων βασισμένη αποκλειστικά σε μηχανήματα ατμού και καθαριστικά προϊόντα που είναι βιοδιασπώμενα. Η περιποίηση του αυτοκινήτου σας είναι η ειδικότητα μας και το προσωπικό μας είναι ειδικά εξειδικευμένο στον καθαρισμού αυτοκινήτων.

Πατήστε για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.

∗ Για βιολογικούς καθαρισμούς και μόνο η στάθμευση στο Parking Ζαλοκώστα παρέχεται δωρεάν

Κλείστε ραντεβού στο : +30 2103643130

ecoshine bw